Slider

Bruidsfotografie

“The whole point of taking pictures is so you don’t have to explain things with words." 

Deze quote van Elliot Erwitt is me altijd bijgebleven omdat deze zin voor mij de spijker op zijn kop slaat als het om bruidsfotografie gaat.

Foto’s zijn de enige echt tastbare herinneringen aan jullie bruiloft, en hoe tof is het dan als die foto’s jullie weer mee terug kunnen nemen naar dat ene moment?
Of het nu gaat om de voorbereidingen, de eerste ontmoeting, het Ja-woord, de zoen, de tranen, de hilarische en ontroerende momenten, of net die dikke knuffel die je kreeg van een belangrijk persoon. Met oog voor detail van de kleine en de grote momenten op jullie mooiste dag maak ik een complete trouwreportage die jullie mee zal terug nemen naar alle mooie momenten van jullie trouwdag. 

Mijn manier van fotograferen is journalistiek en verhalen vertellend, ik leg momenten vast zoals ze gebeuren en dingen zoals ze zijn zonder al teveel bemoeienis of aanwijzingen. Wanneer je mij boekt krijg je een gepassioneerde en professionele bruidsfotograaf met de juiste apparatuur en kennis, heldere communicatie en een flinke dosis gezelligheid en spontaniteit op jullie trouwdag. 

Werkwijze

Als jullie geïnteresseerd zijn om mij te boeken als fotograaf voor jullie huwelijk gaan we eerst even kennismaken!

Ik kom gezellig bij jullie langs of jullie bij mij om de bruiloft door te spreken.
Jullie kunnen in dit gesprek al jullie wensen kenbaar maken en samen gaan we gaan we kijken hoe we jullie dag het beste vorm kunnen geven met mij als fotograaf.

Ik bied totaal pakketten aan vanaf 6 uur fotografie, de prijs is een all-in prijs zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan achteraf.

Boeken jullie 1 van mijn pakketten? dan dekt dit sowieso de volgende zaken:

Een kennismakingsgesprek.
Een laatste gesprek 1 week voor de bruiloft om alles door te nemen.
Min. 6 uur fotografie.
Min 200-225 foto’s in hoge resolutie.
Reiskosten binnen Nederland.

Uiteraard is het kleinste pakket uit te breiden, al mijn pakketten vind je op de Tarievenpagina of vraag vrijblijvend de brochure aan.

De liefdesverhalen van 2019

Een kleine greep van bruiloften die ik hebben mogen vastleggen in 2019.

Bruidsfotografie
Investering v.a.
1295
  • Willen jullie ook jullie bruiloft laten vastleggen op een journalistieke en verhalen vertellende manier?
  • Gebundeld in een mooie reportage van jullie mooiste dag?
  • Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? En spreekt mijn journalistieke style van fotograferen jullie aan? Neem dan snel contact op en plan een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met mij.

Volg mij op Instagram