Slider

Bruidsfotografie

“The whole point of taking pictures is so you don’t have to explain things with words." Deze quote van Elliot Erwitt is me altijd bijgebleven omdat deze zin voor mij de spijker op zijn kop slaat als het om bruidsfotografie gaat.

Foto’s zijn de enige echt tastbare herinneringen aan jullie bruiloft, en hoe tof is het dan als die foto’s jullie weer mee terug kunnen nemen naar dat ene moment?
Of het nu gaat om de voorbereidingen, de eerste ontmoeting, het Ja-woord, de zoen, de tranen, de hilarische en ontroerende momenten, of net die dikke knuffel die je kreeg van een belangrijk persoon. Met oog voor detail van de kleine en de grote momenten op jullie mooiste dag maak ik een complete trouwreportage die jullie mee zal terug nemen naar alle mooie momenten van jullie trouwdag. 

Mijn manier van fotograferen is journalistiek en verhalen vertellend, ik leg momenten vast zoals ze gebeuren en dingen zoals ze zijn zonder al teveel bemoeienis of aanwijzingen. Wanneer je mij boekt krijg je een gepassioneerde en professionele bruidsfotograaf met de juiste apparatuur en kennis, heldere communicatie en een flinke dosis gezelligheid en spontaniteit op jullie trouwdag. 

Ik bied verschillende pakketten aan, deze kun je vinden op de tarieven pagina. Of stuur me een berichtje via de contact pagina, dan stuur ik jullie vrijblijvend mijn brochure op.

Zijn jullie wensen afwijkend? Geen probleem ik ben flexibel en denk graag mee om jullie dag onvergetelijk te maken!

Portfolio

Een kleine greep van bruiloften die ik hebben mogen vastleggen in 2019.

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? En spreekt mijn journalistieke style van fotograferen jullie aan? Neem dan snel contact op en plan een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met mij.

Volg mij op Instagram