Heerlijke familie-shoot aan het strand

Wat een heerlijke zonnige middag op het Noordwijkse strand! Sacha en haar kinderen + bonuskind (lees schoonzoon : p) kwamen helemaal vanuit Schagen om een middagje aan de Noordwijkse kust te vertoeven.
En omdat Sacha jarig was had ze besloten dit te vieren met een super leuke shoot in de duinen en op het strand. En wat natuurlijk nog leuker was, was dat ze mij had uitgekozen om dit te doen!

Al zwoegend en klauterend door de duinen kwamen we wat mooie plekjes tegen om uiteindelijk nog even af te koelen in het nog ijskoude zeewater. En geloof me het was koud! Maar dan besef ik me ook altijd weer hoe tof het is dat ik dit werk mag doen, want zeg nou zelf! Wie wil er nou niet met de hele dag met zijn blote voeten op het strand lopen : ).
Life really is better at the beach : ), dat wist ik al maar werd donderdagmiddag nog maar eens bevestigd!