Slider

Lifestyle Fotografie

Een toffe lifestyle fotoshoot kan op vele manieren, van alleen de kids of juist het hele gezin. Met je vriendinnen of alleen met je partner.

Ik fotografeer het liefste buiten in de natuur, lekker met de blote voeten op het strand dollen bij een ondergaande zon, of gewoon een leuke wandeling door het bos en al wandelend foto’s maken.

Als ik mijn werkwijze zou moeten omschrijven dan schieten er 3 woorden in mijn gedachten.
Spontaan, relaxed en vooral gezellig! Het moet vooral gewoon lekker gebeuren ipv dat het een verplichte poseer sessie wordt.
Zodra iedereen op zijn gemak is gebeuren er altijd leuke dingen. 

Heb je bepaalde ideeën? Geen probleem! Neem gerust contact op, ik ben flexibel en denk graag met jullie mee!

Werkwijze

Voor een Lifestyle fotoshoot spreek ik graag buiten af, op het strand of in het bos. Een toffe industriële plek met natuurlijk licht kan ook! De shoot zelf duurt ongeveer een uur. In dat uur gaan we op zoek naar leuke plekken met mooi licht waar we toffe foto’s kunnen maken.

De foto’s zelf probeer ik op een zo ontspannen manier te maken, soms gaat dit vanzelf en soms geef ik wat leuke opdrachten of aanwijzingen tijdens de shoot.

Na afloop ontvangen jullie de bestanden digitaal via de mail binnen 10 werkdagen. Ook is er de mogelijkheid de foto’s af te laten drukken in een mooi album of toffe afdruk voor aan de muur.

Ontspanning en gezelligheid in 2019

Een kleine selectie van het afgelopen jaar

Lifestyle fotoshoot
investering v.a.
245
  • Wil jij ook van die gave foto's hebben samen met jouw geliefden?
  • Of dit nu je gezin is, de hele familie, met je vriendinnen!
  • Je kunt het zo gek niet bedenken en deze shoot is er geschikt voor!
  • Dus wacht niet langer en boek!

Ben je nu super enthousiast geworden na het zien van de website? En zou je ook zo’n toffe lifestylefotoshoot willen doen op een locatie naar keuze met mij als fotograaf? Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Volg mij op Instagram