previous arrow
next arrow
Slider
Over de fotograaf

Hai! Ik ben Linsey Aandewiel,

Fotograaf/Storyteller 

Ik ben natuurlijk niet alleen maar fotograaf! Naast fotograaf ben ik ook nog moeder van 2 heerlijke kids, getrouwd met
mijn jeugdliefde Bas en absolute levensgenieter : )
Samen met onze border collie hond Mick wonen wij in het mooie Noordwijk.
Wij wonen gelukkig dichtbij het strand en laat dat nou nét mijn favoriete plek zijn om heen te gaan!
Ik kan intens genieten van een zomerdag en die afsluiten op het strand met de voetjes in het zand, mijn kinderen die dan lekker aan het rondrennen zijn en wij met een goed gevulde picknickmand lekker aan het genieten zijn van een ondergaande zon.

Wanneer ik niet bezig ben met het vastleggen van de herinneringen van mijn eigen kinderen,
hou ik mij bezig met de herinneringen voor anderen te documenteren.

Ik heb verschillende interesses op het gebied van gezinsfotografie zoals “ A day in a life “ reportages, waarin ik een dagdeel of een hele dag in jullie gezin meedraai en jullie dagelijkse rituelen fotografeer. Ook Newborn fotografie vind ik tof om te doen maar dan wel op een manier waarin iedereen gewoon zichzelf kan zijn in het comfort van jullie eigen huis.

Het is mijn missie om als fotograaf het dagelijkse leven te fotograferen voor klanten die een tastbare herinnering willen hebben aan de kleine maar ook grote (geluks) momenten in hun leven.
Naast dat ik het heerlijk vind om de zin en onzin in het leven van mensen te fotograferen, vind ik het ook super tof om de grote momenten in het leven vast te leggen.

Bruidsfotografie was voor mij echt “love at first sight” en vind ik waanzinnig mooi om te doen.
Zo gaaf dat je op zo’n dag even dichtbij mag komen en meegezogen wordt door 2 mensen die de liefde willen vieren, samen met hun naasten.
Voor die ene dag hoor ik er dan een beetje bij, en mag ik meelachen en intieme en mooie verhalen horen over het bruidspaar of hun familie en vrienden.
En als kers op de taart mag ik het dan ook nog allemaal fotograferen. Ik vind het  heerlijk om jullie als bruidspaar door middel van mijn foto’s even mee terug nemen naar dat ene moment, die ene blik, zoen of omhelzing.
Dat is waar Life through my lens Fotografie voor mij over gaat en waar ik voor sta.

We vergeten vaak hoe belangrijk die (geluks) momenten zijn. We hebben allemaal onze herinneringen in ons hoofd en onze eigen versie van hoe iets is gegaan,
maar hoe mooi is het als je die momenten weet vast te leggen en er altijd nog even naar terug kan kijken en van kan genieten!
Dus of je nu gaat trouwen, de verjaardag van je kindje gaat vieren of gewoon geniet van die ondergaande zon op het strand, laat de kleine en grote momenten in jullie leven niet meer voorbij gaan
maar laat ze vastleggen in een verhalen vertellende reportage en boek nu de sessie die bij jouw past!

Zie ik je snel? Liefs Linsey

Ben je nu super enthousiast geworden na het zien van de website? En zou je ook zo'n toffe shoot willen doen op een locatie naar keuze met mij als fotograaf? Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115 
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nl

Volg mij op Instagram