Slider

Ik ben Linsey Aandewiel, 34 lentes jong, getrouwd met Bas en trotse moeder van de 2 allerleukste bengels (vind ik zelf) die er bestaan, Sofie en Sem. Ons gezin functioneert uiteraard niet zonder beestenbende, dus hond Mick en kat Sushi maken ons plaatje compleet.

Zoals zoveel fotografen ben ik als hobbyist en liefhebber van fotografie begonnen. Een foto kan echt meer dan duizend worden vertellen als je de juiste emotie weet te vangen, en dat is nu juist wat ik zo tof vind aan fotografie. Je kunt er alles mee vast leggen! Mensen en emoties vind ik persoonlijk het mooiste om te doen.
Alles heeft een verhaal, de mooie dingen in het leven maar ook de minder mooie dingen hebben soms een fascinerend verhaal te vertellen.

Begin 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen als fotograaf. Super spannend natuurlijk maar tegelijkertijd het leukste wat ik ooit heb gedaan. 
Naast een aantal workshops en een cursus aan het Fotografie-instituut, heb ik gedurende 2018 een intensief 1 op 1 mentor traject gevolgd bij, award winning, fotograaf Rianne Hogewoning. Met haar heb ik mijn fotografie naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Zij heeft mij geleerd echt goed te kijken en het verhaal te zien. 

Bruidsfotografie is voor mij echt love at first sight. Na mijn eerste bruiloft wist ik dat ik nooit meer iets anders wilde doen!
Wat mij vooral zo intrigeert is dat iedere bruiloft anders is en iedere bruiloft een uniek verhaal te vertellen heeft.
De emoties, de gezelligheid en niet te vergeten de liefde van een bruidspaar, het zijn maar een paar van de vele dingen die bruidsfotografie zo leuk en bijzonder maken om te mogen doen. 

Het motto “ alles voor een goede foto” is mij op het lijf geschreven. Ik hou ervan om alles net even vanuit een andere hoek vast te leggen. Dit zorgt soms voor hilarische momenten maar vooral voor een hoop gezelligheid en spontaniteit! 

Life through my lens staat voor fotografie zoals ik het zie. Ontspannen, spontaan maar altijd met een journalistieke insteek in al mijn shoots. 

Voor meer informatie omtrent wat voor soort shoots ik doe, mijn tarieven of mijn portfolio wil ik je doorverwijzen naar de rest van de website.
Ben je enthousiast en wil je nog meer weten? Schroom dan niet en bel of mail me! Ik reageer altijd binnen 24 uur. 

Met een warme groet zeg ik hopelijk tot snel : ) 

Linsey

Ben je nu super enthousiast geworden na het zien van de website? En zou je ook zo'n toffe shoot willen doen op een locatie naar keuze met mij als fotograaf? Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Volg mij op Instagram