A day in a life van Stone en baby Len

Oh wat blijf ik dit leuk vinden om te doen, en wat was dit een heerlijk ontspannen gezin om dit te mogen te doen! A day in a life van Stone en baby Len.
2 maanden geleden had ik al met Maaike afgesproken om haar gezin vast te leggen, gewoon lekker thuis in hun dagelijkse ritueel. Oh ja en baby Len kreeg zijn eerste hapjes!!

Al snel had ik in de gaten dat Stone het niet helemaal eens was met mijn bezoek en hij zat me bedenkelijk in zich op te nemen. Maar al snel had Stone in de gaten dat wij dezelfde hobby hebben : )
Namelijk foto’s maken! En zo begonnen we gezamenlijk aan de shoot, hij maakte foto’s van mij en ik foto’s van hem. Gelukkig ontdooide hij snel en kreeg ik een grote glimlach te zien.
Baby Len daarentegen had niet zo’n moeite met de camera en van hem kreeg ik de allereerste keer dat hij me zag al gelijk een smile van oor tot oor. De ochtend vloog voorbij en voor ik het wist was ik alweer onderweg naar Noordwijk.

Maaike, Nick, Stone en Len! Wat was het een toffe shoot om te doen, en wat waren jullie heerlijk om mee te werken. Kijk mee naar een kleine selectie van dit stoere stel en hun heerlijke kids.

 

 

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×