Slider

" We take photographs as a return ticket to a moment otherwise gone"

Day in a life

Onze levens zitten vol bijzondere momenten, ook in het dagelijks leven. Momenten die voorbij vliegen zonder dat we er bij stil staan of het doorhebben. En als je het wel doorhebt, kom je er achter dat jij altijd degene bent die de foto maakt en er dus niet op staat.

Zo ontzettend zonde als je het mij vraagt….
Jij bent tenslotte ook onderdeel van jullie leven.

Wanneer een ‘Day in a life’ reportage?

Altijd. Voor elk moment. Op elk moment. Wanneer jij maar wilt. De eerste verjaardag van je kind, je pasgeboren baby in bad doen, je kids die lekker aan het spelen zijn of gewoon de hilarische momenten aan de ontbijttafel in de ochtend die jullie hebben als gezin. Maar denk ook aan afscheidsfeestjes of aan fijne momenten met een dierbare die er op korte termijn niet meer is.

Voor mij is een ‘Day in a life’ reportage de manier om de herinneringen van jouw leven vast te leggen en jou dus iets tastbaars te geven waar je naar terug kunt kijken.

We kiezen er vaak voor om een fotoshoot te boeken waarin we “leuke foto’s" maken van het gezin. En hoewel dat vaak mooie en leuke beelden oplevert zeggen deze beelden maar weinig over wie we zijn.

Een ‘Day in a life’ reportage gaat een laag dieper dan alleen maar die leuke kiekjes maken.
Het geeft je beelden die je mee terug kunnen nemen naar het gevoel van dat moment, naar de emoties die daarbij hoorden. Zou het niet leuk zijn om juist deze momenten vast te laten leggen? En zelf ook eens op de foto staan i.p.v. altijd degene te zijn die er met zijn/haar mobiel even snel een kiekje van maakt omdat je bang bent het moment te missen.

Vind je de gewone momenten of juist bijzondere gebeurtenissen in jullie leven ook belangrijk om vast te leggen? Boek een ‘Day in a life’ reportage en laat mij van jullie ‘gewone’ momenten een bijzondere herinnering maken. Geloof me het is de investering dubbel en dwars waard.

Kennismaken

Als jullie geïnteresseerd zijn om mij te boeken als fotograaf voor jullie Day in a life gaan we natuurlijk eerst even kennismaken. Wanneer je een fotograaf gaat toelaten om jou en jouw gezin vast te komen leggen wil je wel zeker weten dat er een klik is.

Tijdens een telefoon of skype gesprek wil ik graag alles horen over jullie en wat jullie wensen en verwachtingen zijn omtrent de reportage.

Ik maak gebruik van fotografie pakketten waaruit jullie kunnen kiezen, al die pakketten zijn aan te vullen naar jullie wensen. Hebben jullie liever dat ik een uurtje langer of korter kom? Of misschien willen jullie een groter album? Er is enorm veel mogelijk en ik help jullie graag om een keuze maken.
Zo kijken we samen naar de opties die aan jullie wensen voldoen.

Wil je voordat we een gesprek aangaan meer informatie hebben?
Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Day in a life moments

Reportage pakketten

Glimpse in a life
investering
495
 • - 3 uur fotografie.
 • - min 60 bestanden met zorg geselecteerd en nabewerkt. (selectie van kleur en zwart/wit)
 • - Binnen 3 weken afgeleverd in een online gallery.
 • - In een mooie album van 18x18 cm met 20 van jullie favorieten foto's.
Day in a life
investering (meest gekozen)
895
 • Gewoon een dag in het leven van jullie gezin? Of hebben jullie iets anders op de planning wat echt vastgelegd moet worden! Denk aan een bijzonder feestje, verjaardagen, je kraamweek en ga zo maar door.
 • - 6 uur fotografie.
 • - Min. 100 bestanden met zorg geselecteerd en nabewerkt. ( selectie van kleur en zwart/wit foto's)
 • - Binnen 3 weken afgeleverd in een online gallery.
 • - In een mooie album van 20x20 cm met 20 van jullie favorieten foto's.
Whole day in a life
investering
1295
 • Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven?
 • Denk bijv. aan een verhuizing? een familie-reunie? Of gewoon jullie gezin vanaf de ontbijttafel tot het naar bed gaan vastgelegd.
 • Ik ga de hele dag met jullie mee op stap om jullie mooiste momenten vast te leggen.
 • - 9 uur fotografie.
 • - min 150 bestanden in HR met zorg geselecteerd en nabewerkt. (selectie van kleur en zwart/wit)
 • - Binnen 3 weken afgeleverd in een online gallery.
 • - In een mooie album van 20x20 cm met 20 van jullie favorieten foto's.
Whole year in a life
prijs op aanvraag
 • Soms gebeuren er dingen in het leven die je niet in de hand hebt. Dingen die wel enorme impact hebben op jullie en misschien wel life-changing zijn. Misschien zijn deze gebeurtenissen voor jou te belangrijk om niet te vergeten maar weet je nog niet zo goed hoe je dit moet laten vastleggen. Laat mij je helpen door een pakket samen te stellen waarin we ervoor zorgen dat dit jaar op een bijzondere manier wordt vastgelegd. En zo de herinnering hieraan voor altijd terug gekeken kan worden in een waanzinnige reportage over jullie leven.
 • Voor dit pakket is geen standaard, na het bespreken wat jullie wensen en verwachtingen zijn maak ik een op maat gemaakte offerte voor jullie.
 • Wil je meer informatie? Neem contact op en in en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen.

Interesse? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×