Slider

" Collect moments not things "

Day in a life

Onze levens zitten vol bijzondere momenten, ook in het dagelijks leven. Momenten die voorbij vliegen zonder dat we er bij stil staan of het doorhebben. En als je het wel doorhebt, kom je er achter dat jij altijd degene bent die de foto maakt en er dus niet op staat.

Zo ontzettend zonde als je het mij vraagt….
Jij bent tenslotte ook onderdeel van jullie leven.

Wanneer een ‘Day in a life’ reportage?

Altijd. Voor elk moment. Op elk moment. Wanneer jij maar wilt. De eerste verjaardag van je kind, je pasgeboren baby in bad doen, je kids die lekker aan het spelen zijn of gewoon de hilarische momenten aan de ontbijttafel in de ochtend die jullie hebben als gezin. Maar denk ook aan afscheidsfeestjes of aan fijne momenten met een dierbare die er op korte termijn niet meer is.

Voor mij is een ‘Day in a life’ reportage de manier om de herinneringen van jouw leven vast te leggen en jou dus iets tastbaars te geven waar je naar terug kunt kijken.

We kiezen er vaak voor om een fotoshoot te boeken waarin we “leuke foto’s" maken van het gezin. En hoewel dat vaak mooie en leuke beelden oplevert zeggen deze beelden maar weinig over wie we zijn.

Een ‘Day in a life’ reportage gaat een laag dieper dan alleen maar die leuke kiekjes maken.
Het geeft je beelden die je mee terug kunnen nemen naar het gevoel van dat moment, naar de emoties die daarbij hoorden. Zou het niet leuk zijn om juist deze momenten vast te laten leggen? En zelf ook eens op de foto staan i.p.v. altijd degene te zijn die er met zijn/haar mobiel even snel een kiekje van maakt omdat je bang bent het moment te missen.

Vind je de gewone momenten of juist bijzondere gebeurtenissen in jullie leven ook belangrijk om vast te leggen? Boek een ‘Day in a life’ reportage en laat mij van jullie ‘gewone’ momenten een bijzondere herinnering maken. Geloof me het is de investering dubbel en dwars waard.

Kennismaken

Als jullie geïnteresseerd zijn om mij te boeken als fotograaf voor jullie Day in a life gaan we natuurlijk eerst even kennismaken. Wanneer je een fotograaf gaat toelaten om jou en jouw gezin vast te komen leggen wil je wel zeker weten dat er een klik is.

Tijdens ons gesprek wil ik graag jullie verhaal horen, waarom zijn deze foto’s zo belangrijk en wat is voor jullie belangrijk dat er op beeld komt.

Voor de reportage maak ik gebruik van een menu waaruit jullie zelf de reportage bij elkaar kunnen kiezen. Je kiest ip voorhand het aantal uur dat je wilt boeken en achteraf kiezen jullie zelf de beelden uit die waardevol voor jullie zijn.

Op deze manier kun je het zo duur en zo goedkoop maken als jullie zelf willen. En neem je alleen maar beelden af die echt raken. Je kunt mij al boeken vanaf 1 uur fotografie, ook kun al beelden afnemen vanaf €5,-.

Wil je voordat we een gesprek aangaan meer informatie hebben?
Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Day in a life moments

Tarieven Day in a life
 • 1 uur fotografie €150,-
 • 2 uur fotografie €250,-
 • 3 uur fotografie €325,-
 • Meer dan 2 uur fotografie boeken? Dan is het standaard tarief €75,- per uur extra.
 • Prijs is ex. km vergoeding buiten Noordwijk. €0,35 per gereden km
 • Deze tarieven zijn enkel de geboekte uren, achteraf beslissen jullie zelf hoeveel beelden je wilt afnemen.
Tarieven afname foto's
 • Per losse foto €5,-
 • Per 10 foto's €35,-
 • Alle beelden 1 uur fotografie €125,-
 • Alle beelden 2 uur fotografie €200,-
 • Alle beelden 3 uur fotografie €250,-
 • 4 uur fotografie of meer geboekt? Dan ontvang je voor de standaard prijs van €275,- alle bestanden.
 • Kies je ervoor om alle beelden af te nemen?
 • Dan ontvang je van mij een album van 15x15 cm inclusief 20 van jouw favorieten beelden .
 • Je ontvangt alle gekozen beelden na betaling in
 • HR en LR resolutie.

Interesse? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×