Slider

" Collect moments not things "

Day in a life

Ongeposeerd en ongegeneerd zeg ik altijd maar.
Het echte leven, onze levens zitten vol bijzondere momenten, juist in het dagelijks leven. Momenten die voorbij vliegen zonder dat we er bij stil staan of het doorhebben. En als je het al wel doorhebt, kom je erachter dat jij altijd degene bent die de foto maakt en er dus niet op staat.

Zo ontzettend zonde als je het mij vraagt….
Jij bent tenslotte ook onderdeel van jullie leven.

Wanneer een ‘Day in a life’ reportage?

Altijd. Voor elk moment. Op elk moment. Wanneer jij maar wilt. De eerste verjaardag van je kind, je pasgeboren baby in bad doen, je kids die lekker aan het spelen zijn of gewoon de hilarische momenten aan de ontbijttafel in de ochtend die jullie hebben als gezin. Maar denk ook aan (afscheids)feestjes of aan fijne momenten met een dierbare die er op korte termijn niet meer is.

Voor mij is een ‘Day in a life’ reportage de manier om de herinneringen van jouw leven vast te leggen en jou dus iets tastbaars te geven waar je naar terug kunt kijken.

We kiezen er vaak voor om een fotoshoot te boeken waarin we “leuke foto’s" maken van het gezin. En hoewel dat vaak mooie en leuke beelden oplevert zeggen deze beelden maar weinig over wie we zijn en hoe we met elkaar omgaan, de band die we samen hebben of de verhalen die we samen delen.

Een ‘Day in a life’ reportage gaat een laag dieper dan alleen maar die leuke kiekjes maken, het is de herinnering vastleggen van alle kleine en grote momenten in het leven.

Vind je de gewone momenten of juist bijzondere gebeurtenissen in jullie leven ook belangrijk om vast te leggen? Boek een ‘Day in a life’ reportage en laat mij van jullie ‘gewone’ momenten een bijzondere herinnering maken waar je altijd naar terug kunt kijken. Geloof me het is de investering dubbel en dwars waard.

Kennismaken

Als jullie geïnteresseerd zijn om mij te boeken als fotograaf voor jullie Day in a life gaan we natuurlijk eerst even kennismaken. Wanneer je een fotograaf gaat toelaten om jou en jouw gezin vast te komen leggen wil je wel zeker weten dat er een klik is.

Tijdens ons gesprek wil ik graag jullie verhaal horen, waarom zijn deze foto’s zo belangrijk en wat is voor jullie belangrijk dat er op beeld komt.

Ik hanteer een starttarief vanaf 1 uur fotografie.
Afhankelijk van wat voor soort reportage jullie in gedachten hebben bepalen we hoeveel uur ik kom fotograferen.

Wil je voordat we een gesprek aangaan meer informatie hebben?
Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Day in a life moments

Starttarief "Day in a life" reportage
Prijs vanaf 1 uur fotografie
€275,-
 • Starttarief is inclusief :
 • - Telefonisch kennismakingsgesprek om een indruk te krijgen van jullie wensen.
 • - 1 uur fotografie.
 • - Min. 30 bestanden, afgeleverd in Hoge resolutie in een prachtige online gallery.
 • - Een album met linnen cover van 15x15 cm inclusief 10 pagina's.
 • Bij te boeken
 • - Per extra uur bij te boeken voor €130,- per uur.
 • - Groter/Luxer album?
 • Geen probleem vraag naar de opties tijdens het kennismakingsgesprek.
 • Exclusief
 • Reiskosten €0,35 per gereden km vanuit Noordwijk

Interesse? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×