My daily life
previous arrow
next arrow
Slider

De maniertjes die wij mensen hebben om niet alleen maar met woorden te communiceren maar juist met lichaamstaal, blikken en aanrakingen.
Ik kan er uren naar kijken, en het fotograferen.
Voor mij zijn beelden een manier om een verhaal te vertellen, en dat is dan ook precies wat ik doe!

Ik wist vroeger nooit wat ik wilde worden, vond het altijd lastig kiezen tussen zoveel dingen die je kunt worden als kind. Zeker omdat ik ook zoveel interesses had, de keuze was te reuze zullen we maar zeggen.
Na een aantal omzwervingen heb ik 10 jaar als dierenarts-assistente gewerkt.
Ontzettend tof en dynamisch om te doen. Geen dag is hetzelfde en de fantastische dingen die ik heb mogen meemaken zal ik nooit vergeten.

Maar ik wilde meer, ik wilde het anders en ik wilde op een intiemere manier waarde leveren aan mensen. Zo is mijn droom om fotograaf te worden ontstaan, en daar komt het feit dat ik zoveel interesses heb behoorlijk goed van pas. Ik kom op de leukste plekken en leg de meest bijzondere verhalen vast.
Voor mij is het het allermooiste wat ik mag doen, jullie verhaal vastleggen door middel van beeld.
Jou iets geven waar je de rest van je leven met plezier en emotie naar terug kijkt.

Ik heb verschillende cursussen en een opleiding aan het fotografie-instituut gevolgd. Tijdens die opleiding heb ik een intensief  mentoring jaar gevolgd van award-winning fotografe Rianne Hogewoning.
Van haar heb ik geleerd te “kijken" maar vooral te durven fotograferen.  Inmiddels zijn we een alweer een aantal jaar en een hoop reportages verder. En heb ik in het najaar van 2020 mijn 1e internationale award mogen ontvangen.
Een enorme eer als je het mij vraagt en ben dan ook rete-trots dat ik dit heb neergezet. Dat ik beloond ben door een vakjury van stuk voor stuk top fotografen uit het vak is voor mij de bevestiging dat ik het goed doe.

Als fotograaf kun je op enorm veel manieren je creativiteit uiten. Mijn creativiteit en passie ligt bij mensen fotograferen, in de puurste vorm. Jou als klant beelden geven waar je naar kunt blijven kijken en van kunt genieten. Ik maak beelden voor iedereen die zijn mooiste herinneringen wil laten vastleggen. Of dit nu gaat om je bruiloft, de komst van een nieuw gezinslid of gewoon jullie dagelijkse beslommeringen in je pyama : ) Want ik geloof dat iedereen een bijzonder verhaal te vertellen heeft.

Liefs, Linsey

Kan ik iets voor jou betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×