My daily life
previous arrow
next arrow
Slider

Meet Linsey

Fotografe, onderneemster, vrouw van Bas, moeder van Sem en Sofie en liefhebber van de kleine en grote momenten in het leven (Oh en vergeet niet “absolute coffee-lover" :P)

Ik wist vroeger nooit wat ik wilde worden, ik vond het altijd maar lastig kiezen tussen zoveel dingen die je kunt worden als je later groot bent. Dat ik zoveel interesses heb maakte het proces dan ook niet makkelijker.
De keuze was te reuze zullen we maar zeggen. Na heel wat opleidingen (die ik nooit heb afgemaakt, sorry mam…) en wat omzwervingen had ik dan eindelijk een plek gevonden waar alles samen kwam.
De dierenartspraktijk! Hier kon ik alles kwijt, mijn interesses in dieren, mensen en de medische kant van het verhaal kwamen helemaal samen in het beroep van Paraveterinair. Ontzettend tof en dynamisch om te doen. Geen dag is hetzelfde en de fantastische dingen die ik heb mogen meemaken zal ik nooit vergeten.

Maar na 10 jaar wilde ik meer, het begon weer te kriebelen… Zoveel interesses en toffe dingen nog om te leren. Daarnaast had ik de behoefte om op een intiemere manier waarde te leveren aan mensen.
Verhalen vertellen over mensen hun leven door middel van beeld. Cliché als het klinkt maar een beeld zegt soms echt meer dan duizend woorden. Jullie als klant iets meegeven waar je over 10 jaar nog steeds naar terug kijkt en denkt “Wauw weet je nog… wat een fijn moment". Iets geven wat door de jaren heen alleen maar meer waarde geeft.
Zo is mijn droom om fotograaf te worden ontstaan, en daar komt het feit dat ik zoveel interesses heb behoorlijk goed van pas. Ik kom op de leukste plekken en leg de meest bijzondere verhalen vast.

Voor mij is het het allermooiste wat ik mag doen, jullie verhaal vastleggen door middel van beeld.
Ik heb verschillende cursussen en een opleiding aan het fotografie-instituut gevolgd. Tijdens die opleiding heb ik een intensief  mentoring jaar gevolgd van award-winning fotografe Rianne Hogewoning. Van haar heb ik geleerd te “kijken" maar vooral te durven fotograferen. Inmiddels zijn we een alweer een aantal jaar en een hoop reportages verder. En heb ik in het najaar van 2020 mijn 1e internationale award mogen ontvangen. Een enorme eer als je het mij vraagt en ben dan ook rete-trots dat ik dit heb neergezet. Dat ik beloond ben door een vakjury van stuk voor stuk top fotografen uit het vak is voor mij de bevestiging dat ik het goed doe.

Als fotograaf kun je op enorm veel manieren je creativiteit uiten. Mijn creativiteit en passie ligt bij mensen fotograferen, in de puurste vorm. Jou als klant beelden geven waar je naar kunt blijven kijken en van kunt genieten. Ik maak beelden voor iedereen die zijn mooiste herinneringen wil laten vastleggen. Of dit nu gaat om je bruiloft, de komst van een nieuw gezinslid of gewoon jullie dagelijkse beslommeringen in je pyama : ) Want ik geloof dat iedereen een bijzonder verhaal te vertellen heeft.

Liefs, Linsey

Fun facts: 

Is 10 jaar paraveterinair geweest maar is allergisch voor katten en konijnen (jep.. i know).

Kan enorm genieten van goede wijn en lekker eten (don’t we al : P).

Enorme sportliefhebber… om naar te kijken bedoel ik dan! Absolute favoriet zijn voetbal en Formule 1.

Als het even kan ben ik op het strand te vinden, Weer of wind ik vind het zo’n magische plek.

Verliefd op Parijs…

Zou stiekem best journalistiek fotograaf willen zijn en alle dingen die er in de wereld gebeuren vastleggen.

MUZIEK…
Alles live! Festivals, concerten, dorpsfeesten. Het maakt mij niet uit, als er maar muziek is!

Heb jij een klein of groot moment in je leven waar je graag beelden als herinnering van zou willen hebben? En denk je dat wij een match zijn? Neem dan contact op via het onderstaande formulier!

Kan ik iets voor jou betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×