Slider

Newborn fotografie

Wat heerlijk als je dat kleine neusje ziet, de teentjes aan het wiebelen zijn en de vingertjes zacht in jouw vingers knijpen. De eerste lach of juist de tranen tijdens de krampjes. Het leven van jouw newborn zit vol met bijzondere momenten; groot zoals de geboorte, maar ook klein zoals het gapen voor het slapen gaan.

Wat mag je van mij verwachten tijdens de new born reportage?
Ik ben gek op het fotograferen van onze kleinste wereldbewoners, maar dan wel op een lifestyle manier. Uiteraard kom ik naar jullie toe en ga in jullie huis op zoek naar de fijne en bijzondere plekjes, met mooi licht. Eenmaal in gedachten wat de mooie shots zijn zet ik jullie als gezin op een rustige en ontspannen manier op de foto. We nemen de tijd en in het tempo van jullie kleine maken we een mooie reportage in het comfort van jullie eigen huis. Uiteraard bespreken we van te voren jullie wensen.

Op de dag zelf is het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van jullie kleintje, ik doe de rest. De ervaring leert dat we 1-1,5 uur tot een heel mooi resultaat kunnen komen. Hebben we wat meer tijd nodig? Geen probleem! Ik blijf langer en hiervoor reken ik geen extra kosten.

Na de newborn reportage ontvangen jullie de bestanden digitaal via een mooie online gallery. Natuurlijk kun je ook de foto’s laten drukken in een mooi album of toffe afdruk voor aan de muur.

Whole year in a life shoot

Wat is nu leuker dan het volledige eerste jaar van jullie kleintje in beeld? Er zijn in dat jaar zoveel ‘eerste keren’. Wil jij ook al deze bijzondere momenten laten vastleggen in de reportage van je leven? Dat kan met een ‘Whole year in a life’ reportage.

We starten bij de kraamweek en eindigen op de 1e verjaardag van jullie kleine telg.  Laat al deze fijne, mooie en bijzondere momenten door mij als fotograaf vangen in beeld. We plannen eigenlijk samen vijf keer een ‘A day in a life’ reportage om zo het hele jaar vast te leggen.

Wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis met mij en mijn werk te maken.

life through my lens fotografie
life through my lens fotografie
life through my lens fotografie

Werkwijze

Wanneer je bij mij een Newborn reportage wilt boeken bespreken we eerst uitgebreid wat jullie wensen zijn en in wat voor soort reportage we deze wensen kunnen stoppen.
Ook bespreken we wat het meest fijne tijdstip op de dag is dat ik langskom, ieder kindje heeft een ander ritme en ik pas me daar graag op aan.

Boeken jullie een Newborn reportage dan staan de beelden klaar binnen 10 werkdagen in een mooie online gallery. Kiezen jullie voor een A day in a life reportage dan woorden de beelden binnen 3 weken afgeleverd.

Oh baby...

Een kleine selectie van een paar heerlijke reportages die ik heb mogen maken.

"A whole year in a life"
investering
4495,-
 • Het eerste jaar van je kindje laten vastleggen. In het eerste jaar van je baby zijn er zoveel " eerste keren" Wil jij ook al deze bijzondere momenten laten vastleggen in de reportage van je leven? We starten bij de kraamweek en eindigen op de 1e verjaardag van jullie kleine telg. Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor kennismaking.
 • Dit pakket is inclusief:
 • - Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis.
 • - 30 uur fotografie. (5x A day in a life)
 • - min 450 bestanden in HR met zorg geselecteerd en nabewerkt. (selectie van kleur en zwart/wit)
 • - Alle beelden in een online gallery en op USB afgeleverd.
 • - In een luxe album van 30x30 cm met 60 pagina's gevuld met jullie favorieten foto's.
 • - Inclusief reiskosten binnen Nederland.
 • - Inclusief de onbetaalbare waarde die dit heeft voor jullie als familie.
"A day in a life" (meeste geboekt)
investering
895,-
 • Een mooie reportage van jullie kraamweek inclusief een aantal mooie momenten en ontmoetingen? Boek dan een A day in a life reportage. Ik kom een dag bij jullie thuis in de kraamweek om allerlei 1e keren vast te leggen. De eerste keer je baby in bad? De controle van je huisarts? Misschien liever de eerste ontmoeting met jullie ouders? En dat allemaal in een ontspannen reportage waar niets moet en alles mag!
 • Interesse? Neem contact op en vertel me jullie wensen.
 • Dit pakket is inclusief:
 • - 6 uur fotografie.
 • - min 100 bestanden in HR met zorg geselecteerd en nabewerkt. (selectie van kleur en zwart/wit)
 • - Alle beelden in een online gallery.
 • - In een album van 20x20 cm met 20 pagina's gevuld met jullie 20 favorieten foto's.
Newborn fotoshoot
investering
295
 • - Mooie foto's van jullie pasgeboren kleintje?
 • - Gewoon heerlijk vanuit het comfort van jullie eigen huis.
 • - Jullie ontvangen 20 foto's in HR in een mooie online gallery.
 • - Ik kom 1 tot 1,5 uur bij jullie thuis om een mooie reportage te maken.

Interesse in 1 van mij reportages? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op! 

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.