Slider

"The whole point of taking pictures is so you don't have to explaine things with words " - Elliot Erwitt

Bruidsfotografie

Trouwen, dat doe je met de mensen om je heen waar je van houdt. Het is een dag die zo bijzonder is dat die eigenlijk niet met een pen te beschrijven is.
Foto’s zijn tastbare herinneringen en de perfecte manier om terug te gaan jullie grote dag; terug naar de voorbereiding, de blik die je uitwisselde met je ouders, het ja-woord, de belleblaas die de lucht deed kleuren of die dikke knuffel van een heel belangrijk persoon. En vergeet de hilarische en ontroerende momenten niet. Een trouwdag zit er vol mee.

Met oog voor de details van de kleine en grote momenten die deze dag zo bijzonder maken, maak ik een complete trouwreportage die jullie op welk moment dan ook terugneemt naar alle mooie en bijzondere momenten van jullie trouwdag.

Met mijn journalistieke manier van fotograferen vertel ik jullie verhaal, ik leg momenten vast zoals ze gebeuren. Zonder al teveel bemoeienis of aanwijzingen.

Kennismaken? Dat kan, vraag vrijblijvend een gesprek aan! Laat je gegevens achter op de contact pagina en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

life through my lens fotografie
life through my lens fotografie

Kennismaken

Als jullie geïnteresseerd zijn om mij te boeken als fotograaf voor jullie huwelijk gaan we natuurlijk eerst even kennismaken! Wanneer je iemand op de meest intieme momenten van jouw mooiste dag toelaat wil je natuurlijk wel zeker weten dat er een klik is.

We spreken af voor een lekkere kop koffie en bespreken tijdens dit gesprek jullie gehele bruiloft en wensenlijst door, door mijn ervaring kan ik misschien oplossingen bieden voor vraagstukken waar jullie nog tegenaan lopen met de planning.

Naar aanleiding van jullie van verhaal en wensen maak ik een op maat gemaakte offerte en ga ik ervoor zorgen dat jullie het verhaal krijgen dat jullie bruiloft verdiend.

Ik maak de offerte aan de hand van een starttarief, hierdoor krijg je een heldere offerte waardoor jullie overzichtelijk zien wat de kosten zullen worden.

Wil je voordat we een gesprek aangaan meer informatie hebben?
Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Lovestory's

Een kleine greep van de liefdeverhalen die ik heb mogen vastleggen.

Tarieven

Starttarief Bruidsfotografie
Investering
1095
 • De volgende dingen zijn inclusief :
 • - Kennismakingsgesprek.
 • - 4 uur Bruidsfotografie.
 • - Min. 150 bestanden in HR met zorg geselecteerd en nabewerkt.
 • - Een mooi album van 20x20 cm inclusief 20 pagina's.
 • - 2 weken voor de bruiloft een laatste meeting om de puntjes op de I te zetten.
 • - Reiskosten binnen Nederland.
 • - Binnen 6 weken afgeleverd in een persoonlijke online gallery.
 • extra opties/meer uren
 • - Mijn uurtarrief is €130,-
 • - Groter/Luxer album? Geen probleem vraag naar de opties tijdens het kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Life through my lens Fotografie
Herenweg 115
2201 AE Noordwijk
06-24807400
info@lifethroughmylens.nlWanneer je je e-mailadres achterlaat kom je automatisch op de mailinglijst van Life through my lens Fotografie.

×

Klik op de foto en stel je vraag!

×